Wellness kollekció
 C o o l M a x

Friss és kényelmes alvás nap mint nap.

Egy felnőtt átlagban negyed liter testnedvet veszít minden éjjel. Ez a folyadék-kiválasztás nyirkos érzést okoz és serkenti az izzadást, ami nem különösen jó a békés, kényelmes alvás szempontjából.

 A CoolMax-al a Deslee Textiles olyan matrachuzatot fejlesztett ki ami meghiúsítja, sőt teljesen kizárja az ilyen rossz érzetet. A CoolMax matracanyag Dacron szálból készül, mely egyedülállóan gyorsan szárad. Ezt a tulajdonságát elegendően bebizonyította a hivatásos sportmezek terén.

 A CoolMaxot a levegő könnyen átjárja, nagyon jó a hőszabályozása, ezáltal ideális matrac-huzattá teszi. A szálak hatszögű szerkezete biztosítja, hogy az alvás alatt keletkezett bármilyen nedvességet a termék külső felületére vezeti, ahonnan gyorsan elpárolog. Az izzadás csökken, a test kellemesen hűvös marad.

 A nedvességellenőrző vizsgálatok bebizonyították, hogy a CoolMax lényegesen gyorsabban szárad mint más nedvességelszívó anyag. A CoolMax termékek teljesen megszáradtak röpke 30 perc alatt, míg a pamut még mindig 50% nedvességet tartalmazott.

 A CoolMax megakadályozza a foltok képződését is. Sem vegyileg sem elektrostatikusan nem kezelt termékröl van szó, ezért a nedvességszabályozó képességét ezer és egy mosás után is megtartja.

 CoolMax, matrachuzat a száraz és kényelmes alvásért. Nap nap után.

 Paraméterek:

 Súly:
 
644 g/fm
 
 Összetétel: 40% PA
29% PES
31% COOLMAX

Bezárás