ANTI MOSQUITO

A matrachuzat egyedülálló és forradalmi kikészítése.Távoltartja a szúnyogokat, más bogarakat , véd a poratkák ellen , (nagyon ajánljuk az asztmásoknak, ekcémásoknak).
Megvédi a matrachuzatot a penésztől és a gombától..

Teljesen környezetbarát és biológiailag lebomlik.Nem tartalmaz szerves illékony összetevőket. Több mosás után is megőrzi hatékonyságát. Több független kutatóintézet vizsgálta és igazolta hatékonyságát. Olyan alvási körülményeket teremt ahol nem kellemetlenkednek a szúnyogok.

A poratkák 99%-át eltünteti és védelmet nyújt 644 különböző baktérium és penész ellen.

Állítsuk meg a szúnyogokat!
Egy pihentető éjszakai alvás nagyon jó hatással van a napi tevékenységünkre. De mi van akkor, ha ezt az alvást megzavarja a szúnyogok zümmögése és mindent meg kell tennünk, hogy a másvilágra küldjük öket.

A szúnyogzümmögés amellett, hogy bosszantó veszélyes is. Egyetlen csípésnek komoly következményei lehetnek. Gondoljunk csak a maláriára.

A DesleeClama büszkén kínálja a megoldást erre a problémára, a HealthGuard Mosquito Free-t, mely egy forradalmi újítás. A HealthGuard Mosquito Free nemcsak a szúnyogokat és más rovarokat tartja távol, hanem megakadályozza a gombák és a penész megtelepedését a matrachuzatban.

Mivel a matrachuzat teljes védelmet nyújt a poratkák ellen, nagyon tudjuk ajánlani asztmásoknak, szénanáthában szenvedőknek, ekcémásoknak.

Kipróbáltuk és bevált.
Egy olyan társadalomban ahol mindenkit érdekel az egészséges életmód, nagyon fontos a pihentető alvás. Ezért érzi úgy a DesleeClama, hogy az ő kötelességük , hogy lehetővé tegyék az Ön számára a lehető legkényelmesebb alvási körülményeket.

Ez a Mosquito Free ökológiai újítás biológiailag lebomlik, ezért környezetbarát. Fontos továbbá, hogy nem bocsát ki illékony organikus anyagokat és többszöri mosás után is hatékony.

Az alábbi kutatóintézetek tesztelték az anyagot:
-The London School of Hygiene and Tropical medicine, UK
-School of Public Health and Tropical Medicine, Australia
-The UK National Health Service
-Faculty of Medicine, Chinese University of Hong Kong.

A HelthGauard Mosquito Free-t eleinte utiruhákban és kemping anyagokban, pld. sátor, hálózsák, moszkítóhálókban alkalmazták. A termék bizonyította hatékonyságát ezeken a területeken.

Azáltal, hogy elriasztotta a szúnyogokat, a maláriás megbetegedések száma drasztikusan csökkent, emellett más bogarakat is elriasztott.

A DesleeClama egy ilyen hatékony és környezetbarát megoldást keresett. A HealthGuard MosquitoFree-vel necsak az Ön alvási körülményeit javítjuk, de hozzásegítjük a jobb egészséghez, szúnyogmentes jobb alvási körülményeket teremtünk.

A MosquitoFree megvédi Önt egy sor láthatatlan ellenséggel szemben. Tudományos tesztek bizonyították, hogy a poratka populáció 99%-át megszünteti és további 644 különböző baktérium ellen is védelmet jelent. (MSRA és Escheria Coli).


 

Bezárás