ALOE VERA

A végtelen kényelem szabadsága

Az Aloe Vera és a textil kombinációjának köszönhetően felül nem múlható ülési kényelmet kínálunk Önnek. Az egyedülálló kárpitozás jelenti az új irányvonalalt évekre előre.

Az Aloe Vera 160, fontos biológiai összetevőt tartalmaz. Védi és megújítja a bőrt és egy nagyon lágy érzetet eredményez.

Az Aloe Vera tápláló alkotórészei jótékony hatással vannak a bőrre és a kötőszövetre. Stimulálja az új bőrsejtek növekedését és eltávolítja az elhaltakat. A zselé tisztítja a bőrt és védi a környezet károsító hatásaival szemben.

Ön száz és száz weboldalt fog találni, melyek az AloeVera előnyeit bizonyítják. A kutatások többségét hírneves egyetemek és kórházak végezték. A természet mindig fölébe kerekedik a vegyészetnek.

Az összes Aloe Verával kezelt kárpitanyag megfelel az Ökotex 100 szabványnak.

Az Aloe Vera gyógyító hatása a bőrre nagyon régóta ismert. Az Aloe Barbadensis Miller leveleiben található zselé legalább 160 értékes, tisztán biológiai összetevőt tartalmaz; enzimeket, vitaminokat, ásványi sókat, fontos zsír- és aminosavakat. Az Aloe Verával kezelt matrachuzat nemcsak nagyon kellemes, hanem energia szinten is nagyon hatásos.
Kimutathatóan jobb az energia egyensúlya, ezáltal az alvás jobban esik rajta.
 

Bezárás