Wellness kollekció
ARIA

Az Aria kollekcióval a Deslee Textiles a matrachuzatok új hő- és nedvességszabályozó generációját fejlesztette ki. A termék növeli az Ön komfortérzetét, kényelmesebbé teszi alvási környezetét és jelentősen javítja az alvás minőségét. Ön könnyebben fog lélegezni egy Aria matrachuzaton.

Alvás közben a test el van zárva a levegőtől. Egy „burok” veszi körül, mely növeli az izzadást és rontja az alvás minőségét. A levegőréteg az Ariában biztosítja a folyamatosan lélegző terméket. A test soha nem érintkezik közvetlenül a matraccal, a nyirkos izzadtság-érzet eltűnik.

A nedves, elszigetelt alvási környezet lehetővé teszi a gombák, baktériumok és más allergének jelenlétét. A testnedvek minél gyorsabb elpárolgása a minimumra csökkenti a gombák keletkezését, vagy teljesen megakadályozza. A folyamatos levegőáramlás egy kellemes, nedvesség- és hőszabályozott környezetet hoz létre, mely az allergiás betegek számára ideális.

Az emberek nagy többsége súlyproblémával köszködik. Ezek a többletkilók rossz, zavart alvást okoznak, Korábban erre a jelenségre nem nagyon figyeltek. Az Aria ezt a problémát egyszer s mindenkorra megoldotta. Az Aria háromdimenziós összetétele elbír több, mint 2.000 kilót, miközben garantálja a légáramlást. Ennek eredménye az egészségesebb alvás, még a túlsúlyos, és főleg a túlsúlyos emberek esetében is. Kevesebb az izzadás, a test nem kerül közvetlen kapcsolatba más anyagokkal, ezáltal megszűnik a bőr irritációja.

Az Aria csökkenti a kisgyerekek és csecsemők izzadását is, és légzése extra biztonságot és higiéniát jelent számukra. Az összes Aria-val kezelt termék megfelel az Ökotex 100 szabványnak.
 

Bezárás